Sekreti për një jetë të përsosur vjen nga Japonia dhe nuk kushton.

Japonia është e famshme për shëndetin e mirë të popullsisë së saj dhe formën fizike.

Ushqimi i shëndetshëm është një nga arsyet kryesore.

Mirëpo, nuk është vetëm ky sekreti i japonezëve që janë të hollë dhe të shëndetshëm.

Ja cilat janë 4 prej tyre:

1. Nëse ha si një sumo, do të dukesh si një sumo

2. Ushqimi i pa përpunuar është burimi i energjisë dhe jetës. Secili në kohën e tij; çdo stinë ka ushqimet e veta për të cilat toka nuk sforcohet t’i prodhojë. Zgjidhni vetëm ato!

3. Çdo lloj pije, gjatë vakteve, është e panevojshme. Në Japoni besojnë se çdo lloj pije vështirëson tretjen e ushqimit.

4. Një banjë e ngrohtë të zgjat jetën!

Previous articleKatër lloje çiftesh ka bota. Ju ku bëni pjesë?
Next articleKu qëndron sekreti tek meshkujt që qëndrojnë besnikë me gjithë provokimet që i bëhen.