Sekretet që u tregojnë femrat shoqeve për intimitetin me partnerin

Kur femrat fillojnë të tregojnë për gjëra seksuale, kryesisht i tregojnë vetëm gjërat me vlerë dhe gjërat më “epike”.

P.sh, shumica e femrave kanë qejf t’i tregojnë shoqeve për vendet publike k u kanë bërë seks me të dashurin.

Sidoqoftë, shpeshherë në bisedat ‘intime’ të vajzave futen edhe detajet tjera, por kjo është në rregull. 

P.sh., vajzat tregojnë kur kanë bërë seks anal, ose kur janë ‘takuar’ me një mikropenis (penis të madhësisë më të vogël se normalja).

Por, meshkujt nuk kanë pse të brengosen, pasi shumica e femrave nuk flasin për detajet se sa shumë zgjat seksi, dhe as nuk e imitojnë fytyrën e të dashurit gjatë kohës që përjeton orgazëm.

Dhe, nëse jeta juaj seksuale është e tmerrshme,mos keni frikë sepse ajo nuk iu tregon shoqeve.

Previous articleShenjat paralajmëruese të kisteve tek femrat
Next articleÇfarë NUK duhet të bëni kur zhgënjeheni