Sekretet që meshkulli nuk ja tregon kurrë një femre

Thuhet se një lidhje ndërtohet mbi bazë besimi dhe sinqeriteti, por vajza të dashura këto sekrete nuk do ti mësoni kurrë nga partnerët tuaj, pasi ata nuk i ndajnë me ju. Jeni kurioze të dini se cilat janë ato?! I gjeni më poshtë:

•Ne i përdorim peshqirët dekorativ si peshqir normal.

•E mbaj mend datën e lidhjes jo për shkak se ka rëndësi, por për shkak të “stuhisë” që mund të ndodhë në rast se e harroj atë.

•Kur vjen puna tek familja ne dukemi sikur jemi gati, por kemi shumë frikë të krijojmë familje.

•Kur partnerja jonë flet 99.99% të kohës, ne e kemi venë re atë para se ajo ta kishte parë.

•Nuk i lajmë shpesh çarçafët…

•Kam edhe unë shumë frikë nga ajo merimangë dhe nuk dua të merrem me të.

•Brenda nesh ndihemi akoma fëmijë dhe s’jemi gati të marrim përgjegjësitë tona.

Previous articleFemrat më te bukura i përkasin këtyre shenjave në horoskop
Next articleProblemet shëndetësore që sjell e ndenjura ulur