Sa orë duhet të punojnë njerëzit mbi 40 vjeç?

Të punosh me orar të plotë pas moshës 40 vjeç, nuk është e mirë për trurin.

Punë për më shumë se tre ditë në javë pasi të keni arritur këtë moshë mund të dëmtojë aftësinë tuaj për të menduar!

Një letër nga Instituti Melbourne për kërkime ekonomike dhe sociale thotë se duke punuar deri në 30 orë në javë është e mirë për trurin, por puna më shumë se kaq çon drejt greminës, transmeton “Klan Kosova”.

Nëse ju do të punoni 60 orë në javë, aftësia juaj njohëse do të jetë më e keqe se ajo e dikujt që nuk ka punuar kaq. Megjithatë, në anën tjetër, ju do të keni më shumë para se ata.

Previous articleAdelina Tahiri nuk përmban dot lotët, tregon për njohjen me vajzës 20 vjecare që humbi jetën në spitalin e Tetoves
Next articlePërgatituni jo vetëm për fundjavën por edhe për parashikimet e Paolo Fox