Sa herë në javë kryejnë marrëdhënie çiftet e lumtura?

Çiftet e lumtura bëjnë seks një herë në javë, thotë një studim.

“Ndoshta kjo është mesatarja pasi që duket se i rrit përfitimet e mirëqenies”, thotë Dr. Muise, duke shtuar se intimiteti një herë në javë i ndihmon çiftet të mbajnë lidhjen intime dhe të ndjehen që kanë një jetë aktive seksuale.

Russell Smyth, profesoreshë e ekonomisë në Universitetin Monash, e cila studion seksualitetin, ka thënë se shpeshtësia e seksit nuk është i vetmi faktor që ndikon në mirëqenien tonë. “Çiftet janë më të lumtur kur seksi është më i mirë. Meshkujt më shumë lumturohen nga aspektet fizike të seksit, ndërsa femrat më shumë nga aspektet emocionale”, thotë ai.

Previous articleDisa leksione falas nga ikona Coco Chanel:
Next articleCili është kuptimi pas muajit të mjaltit që bën çdo çift pas martese?