Rrëfimi i një njeriu që hoqi dorë nga kafja për 1 muaj.Çfarë ndodhi me të?

“Kam vuajtur nga insomnia që kur isha 7 vjeç, nuk ishte e mundur që heqja dorë nga kafeina ta zgjidhte këtë në një ditë.

Jeta ime ndryshoi në pak ditë. Hoqa dorë nga shumë plane me miqtë, tentoja të kisha orar më të rregullt për gjumin dhe piva shumë ujë. Vetëm pas gjysmë muaji dhembjet e kokës u pakësuan ndjeshëm.

Pas një vizite që bëra tek doktori zbulova se presioni i gjakut ishte ulur ndërsa ankthi apo shqetësimet tashmë i kaloja më shpejt duke u mbështetur tek vetja dhe jo më tek kafeina.

Orari im normal i punës është nga 08:30 deri në 05:00 në zyrë. Kur pija kafe disa orë në natë i shpenzoja për të shkruar, ndërsa pa kafeinë ndihesha tërësisht e lodhur dhe e pa frymëzim.

Por braktisja e kafes pati një efekt pozitiv të dukshëm në aspektin monetar.

Vendosa se kafeina nuk mund të mos jetë pjesë e jetës sime. Pas një dhjetori të vështirë, 1 janarin e nisa me një filxhan kafe”

Previous articleKafshoni thonjtë? Çfarë tregon ky ves për personalitetin tuaj
Next articleSonte mos flini pa kryer marrëdhënie me partnerin.Ju themi pse