Rama sheh ëndrra me vaksina, por si interpretohet vaksina në ëndrra?

Të shohësh vaksina në ëndërr ka intepretime të ndryshme. Kryeministri Rama tha se ai ëndërronte të siguronte sa më shpejt vaksinat për popullsinë dhe se kjo ëndërr po ia prishte gjumin.

“Kjo është ëndrra që më lë pa gjumë se si të disponojmë sa më shpejt një numër vrastar vaksinash për virusin”, tha ai në një takim në Lezhë.

Por çfarë do të thotë të shohësh ëndrra me vaksina? Në librat e psikologjisë, interpretimet janë të ndryshme.

1. Të ëndërrosh sikur bën një vaksinë do të thotë se je pafundësisht i influencuar nga seksi i kundërt. Ndërsa ëndrra duke parë të tjerët të vaksinohen paralajmëron zhgënjim në dashuri ose ndryshim të biznesit. Të ëndërrosh sikur bën vaksinë në çdo pjesë tjetër të trupit, përveç krahëve, do të thotë se po komploton një tradhëti. / Interpretimi i ndërrave nga Tryskelion

2. Mbrojtje. Aftësi për të jetuar eksperienca pa shqetësime. / Simbolet e librave të ëndrrave | Betty Bethards

3. Një burrë që ëndërron sikur po merr një vaksinë ka të ngjarë të ndikohet padrejtësisht nga hijeshia e femrave. | Gillian Holloway

4. Në jetën normale të përditshme, vaksinimi është një veprim që fillimisht dhemb, por në fund të fundit është i mirë për ne.

5. Në jetën e përditshme, vaksinimi është një veprim që fillimisht dhemb, por në fund të fundit është i mirë për ne. Por një ëndërr sikur je duke u vaksinuar sugjeron se ka të ngjarë të lëndohemi nga dikush (mbase emocionalisht). Ajo që ata po përpiqen të na bëjnë, në fund të fundit, do të jetë e dobishme.
6. Eshtë shumë e lehtë për ne të ndikohemi nga njerëzit e tjerë. Vaksinimi tregon se mund të ndikohemi nga idetë dhe ndjenjat e njerëzve të tjerë.
7. Vaksinimi në ëndrra sugjeron indoktrinimin shpirtëror. / Fjalori i dhjetë mijë ëndrrave | Pamela Ball
8. Ëndrrat e një vaksinimi pasqyrojnë dëshirën për mbrojtje dhe kufijtë kundër ndikimit të padëshirueshëm dhe negativitetit.
9. Ëndrra për t’u vaksinuar: njerëzit janë të pandershëm dhe përpiqen ta bëjnë jetën të vështirë për ju – mbrohuni! Është një shenjë që ju doni të imunizoni veten tuaj kundër armiqësive të njerëzve të tjerë keqdashës. Këta njerëz nuk janë të rëndësishëm – mos i merrni seriozisht. / Fjalor ëndërrimtarësh | Garuda

10. Vaksinimi në një ëndërr mund të lidhet me një semundje. Mund të jetë gjithashtu një simbol seksual. / Simbolet e ëndrrave në Enciklopedinë e ëndrrave | James R. Leëis dhe Evelyn Dorothy Oliver. ©️Zoom.al

Previous articleRomeo Veshaj ben dedikimin emocionues per “mesuesin” e tij Agron Llakaj
Next articleTjetër largim i bujshëm nga PS, një tjetër politikan refuzon kandidimin