Qesh me veten.Nuk je i çmendur por i lumtur!

Studime të ndryshme po nxjerrin në dritë çdo ditë të reja pafund mbi sjellje të ndryshme njerëzore.

Një studim i bërë së  fundmi na Spanjë, ka zbuluar se njerëzit që qeshin me vete janë më të lumtur dhe më social.

Ky studim hedh poshtë çdo paragjykim apo tabu që është ngritur mbi këtë temë.

Mos ju duket e çuditshme, vetëm qeshni asgjë tjetër s’ka rëndësi.

Kujtoni një ngjarje që dikur ju ka bërë shumë për të qeshur.

Kujtoni një person që gjithnjë ju ngre humorin dhe ka bërë me ju batuta të cilat i mbani mend akoma.

Qeshni kur e kapni veten ne gabim si psh ke hedhur kripë ne brumin e kekut apo harrove tenxheren dhe u dogj gjella.

Kujtoni një situatë kur për kohën ju ka stresuar shumë por sot ju bën për të qeshur.

Qesh me gjithçka,e rëndësishme është mos të harrosh ta bësh.

Previous articleTë sharat dhe mallkimet çlirojnë stresin
Next articleVIDEO/ I jepet lamtumira e fundit ekzekutorit të efektivit, Aldi Rama do të prehet në Durrës