Punët më të mira për njerëzit që duan të punojnë më pak se 40 orë në javë

“Businessinsider” ka bërë një listë me 12 profesionet që të lejojnë të fitosh shumë, duke punuar më pak se 40 orë në javë .

Ndërtimi i kësaj liste është bazuar në të dhënat e regjistrimit në SHBA për rreth 478 profesione.

Bazuar në këto të dhëna, mesatarja e të ardhurave nga këto punë është pak më shumë se 50 mijë dollarë në vit.

Por disa persona, në varësi të profesionit, mund të punojnë më pak se 40 orë në javë dhe sërish të fitojnë këtë mesatare të ardhurash në vit, madje ndoshta edhe më shumë.

1.Psikolog

2.Kurator dhe teknik në muze

3.Patologë

4.Dietolog

5. Stjuardes

6.Shkrimtar

7.Terapist

8.Personat që administrojnë bibliotekën

9.Drejtusit e aktiviteve fetare

10.Prezantuesit në radio ose televizion

11.Dentistë

12.Aktorë

Previous articleSi t’i japësh fund zënkave pa mbarim me partnerin
Next articleNjerëzit që nuk postojnë në rrjete sociale janë mendërisht më të fortë se pjesa tjetër