Pse gratë shpesh mashtrojnë për orgazmën? Të gjithave u ka ndodhur të paktën një herë.

Nëse ka një gjë që burrat nuk e konceptojnë (ose kuptojnë) për gratë, kjo është  orgazma.

Ata shpesh shohin një pakënaqësi ose një problem prapa tyre, por ajo që ata nuk e dinë është se ka arsye shumë të ndryshme pse mund të ndodhë.

Dhe, mbi të gjitha, ata nuk e dinë që të gjitha, të paktën një herë, u ndodh  të shtiren.

Ne ju themi pse jemi të sigurt që ju ka ndodhur edhe juve:

1-Prej mërzisë

2-Nuk keni besim se do t’ja dilni

3-Mendoni që nuk do të funksionojë

4-Jeni shumë tap për tu përqëndruar

5-Jeni nervoze

6-Mos jeni ju dominante por të lini mashkullin për ti bërë qejfin

7-Mos mbaroni “punë” të parat

Previous articleKanos te vellain me hanxhar, policia ndalon krimin ne Vlore
Next articleÇfare lidhje ka Loredana me transgjinoren Rodriguez Alves ?