Pse femrat e forta e gjejnë me vështirësi dashurinë?

1.Gratë e forta janë ndonjëherë shumë përzgjedhëse.

2.Gratë me personalitet të fortë shpesh studiojnë dhe përzgjedhin boll kur vjen puna për të zgjedhur burrin ideal, për shkak të besimit që kanë tek vlerat e tyre ose edhe për shkak të pasigurive se duhet patjetër të gjejnë “njeriun perfekt”.

3. Gratë e forta nuk kanë frikë të qëndrojnë vetëm.

4.Gratë e forta e dinë se ç’duan dhe nuk do të thyhen për asgjë më pak. Ato e dinë rëndësinë e të qenit të vërtetë me veten.

5. Gratë e forta nuk kanë frikë të thonë të vërtetën.

Ato nuk kanë frikë të thonë çfarë bënë gabim ose mirë.

6.Gratë e forta nuk ia lejojnë vetes të jenë opsionale.

7.Gratë e forta nuk do të pranojnë kurrë të jenë opsionale, duke qenë pjesë e një tufe grash me të cilat mund të dalë një burrë.

8. Gratë e forta i japin rëndësi mendjes, më shumë sesa bukurisë.

Previous articleAksident në Librazhd-Qafë Thanë, përplaset kamioni me autobusin, plagosen dy pasagjerë
Next articleLumturia e vërtetë?Zgjidh një mashkull “të vjetër”!