Pse e lexojmë horoskopin kur gjërat shkojnë keq?

•Leximi i horoskopit na mashtron se kemi kontroll mbi atë që na ndodh

Kur gjërat nuk shkojnë siç duhet, ne ndiejmë se kontrolli na del nga duart.

Ne nuk e kishim parashikuar atë katastrofë dhe prandaj duhet të kapemi pas diçkaje që mund të na japë ca shpresë.

Çfarë është më mirë se horoskopi?

Në ato rreshta ne do të dimë se ndoshta do të gjejmë një fjalë të mirë që mund të na gëzojë – ose të kemi iluzionin e ditur se sa më shumë do të duhet të mbajmë.

•Ne duam të parashikojmë të ardhmen

Askush nuk mund ta parashikojë të ardhmen, por janë disa gjëra që shkojnë keq, më së shumti duhet të dimë nesër.

Meqenëse nuk kemi topin e qelqtë që do të zbulojë se çfarë do të bëhet me ne, horoskopi bëhet mënyra e vetme për të hedhur një vështrim në të ardhmen.

Për këtë arsye ne do të ndjekim lajmet e mira duke kërcyer nga horoskopi në horoskop.

•Do të dëshironim të lexonim mendimet e të tjerëve

Një arsye tjetër për tërheqjen e horoskopit kur gjërat shkojnë keq është nevoja për të lexuar mendjet e të tjerëve.

Kush nuk ka shkuar kurrë duke kërkuar horoskopin e shenjës së tij / saj?

Dhe nëse keni ndonjë konflikt të vazhdueshëm, ose ndoshta jeni ndarë dhe shpresoni për kthimin e tij, një vështrim në horoskopin e tij për të parë se si shkon është e domosdoshme.

Ndonjëherë mendohet se kjo është mënyra e vetme për të kuptuar se çfarë ka në mendje.

Previous articlePermbytjet pushtojne edhe Rusine.650 shtepi te shkaterruara dhe disa ura te shembura.
Next articleObeziteti tek gratë.Shqipëria e treta në Europë.