Pse disa meshkuj gjithmonë kthehen?(Edhe pse nuk ja vlen)

•Është thelbësisht posesive

Ai ju shkruan një mesazh pas muajsh, duart tuaja po dridhen nga agjitacioni dhe ju filloni të mendoni dhe të rimendoni pse e bëri atë.

Merrni frymë dhe qëndroni në atë që ai thotë në mesazh, nëse nuk po ju propozon t’ju shohë përsëri si çift, nuk duhet të fantazoni.

Nëse ai ju pyet se si jeni, ai thjesht ju pyeti si jeni.

Ai ndoshta dëshiron informacion për një shpërthim të papritur nostalgjie dhe posesiviteti.

Kurrë mos lejo që ta harrosh.

•Ai dëshiron të fryj egon e tij

Ai kthehet më i pranishëm se kurrë me mesazhe të paqarta, telefonata të rastit, kërkesa për takime pa qëllime specifike.

Thjesht nuk mund ta kuptoni pse ai vazhdon të kontaktojë me ju dhe pse dëshiron të jetë kaq i pranishëm në jetën tuaj.

Merrni parasysh se nëse ai është një person veçanërisht i pasigurt, ai mund të ketë nevojë për dikë që është i gatshëm të pompojë egon e tij.

Dhe cili person më i mirë se ish-i i tij që ishte kaq keq për fundin e lidhjes suaj të dashurisë?

Mbani sytë të pastruar, duke luajtur lojën e tij mund t’ju dëmtojë shumë.

•A kthehet ai për mungesë apo vetmi?

Nëse ai është kthyer pas një kohe të gjatë ju duhet të pyesni veten nëse ai po e bën atë nga një ndjenjë e vërtetë e mungesës dhe dashurisë apo nga vetmia.

Nëse do të kishte gjetur një person tjetër, a do të kthehej përsëri tek ju? Nëse përgjigjja është po, pse nuk e bëri atë më parë?

Për të kuptuar plotësisht këto dinamika duhet të mbani mend arsyet pse u ndanë, shpesh supa e nxehtë çon vetëm në një humbje të madhe kohe dhe energjie.

Previous articleDua Lipa vjen ne Tirane!
Next articlePse çiftet më të lumtur preferojnë të flenë në shtretër të ndarë?