Pse çiftet e lumtura nuk e tregojnë edhe në rrjetet sociale

Lumturia e vërtetë vjen thjeshtë nga të qënurit i lumtur në marrëdhënie me dikë që e dashuron

Nuk do të fitoni asgjë duke postuar në Facebook dëshmi se sa i lumtur jeni në jetë. Lumturia fitohet duke qenë bashkë me atë që e do, jo duke postuar për këtë në internet.

Askush nuk ka nevojë t’i dëshmojë askujt asgjë

Njerëzit që janë në një marrëdhënie me të vërtetë të lumtur nuk lodhen që t’ua dëshmojnë të tjerëve se sa të lumtur janë sëbashku.

Dhe gjëja më e rëndësishme…

Hulumtuesit kanë zbuluar se ata të cilët nuk i përdorin rrjetet sociale janë shumë më të lumtur se ata të cilët i përdorin për shkak se nuk e krahasojnë veten vazhdimisht me miqtë dhe njerëzit e tjerë.

Previous articlePlakja para kohe:Faktorët nuk varen gjithmonë nga ushqimi
Next articleÇfarë ndodh nëse çdo mëngjes pini kafe me stomakun bosh?