Pse blejmë gjëra të cilat nuk do ti përdorim kurrë?

Kur fillojnë shitjet, dhe tregtia elektronike dhe dyqanet ofrojnë një përzgjedhje të gjerë të artikujve me zbritje që duhet të kapen sa më shpejt të jetë e mundur, ne e gjejmë veten duke blerë pak nga gjithçka, nga artikujt që duken më të lirë për të arritur tek ato pantallona që, me çmim të plotë, ne kurrë, kurrë nuk do të blinim.

Dhe me arsye të mirë, pasi që ne kurrë nuk do të kemi mundësinë t’i veshim ato ose ato nuk përshtaten veçanërisht.

Por pse atëherë shkëputemi nga racionaliteti kur zbritjet janë në lojë?

Mos u shqetësoni, ju nuk vuani nga blerjet e detyrueshme: ekziston një arsye psikologjike për të shpjeguar të gjitha këto, me të vërtetë, 5 arsye në prapavijë.

1-Sepse me shitjet blejmë edhe gjëra që nuk do t’i përdorim kurrë

2-Të dalësh për shitje do të thotë të jesh në disponimin e duhur për të blerë

3-Themi: “Tani ose kurrë”

4-Ne mund të guxojmë

5-Ne i përdorim uljet si qëllim

Previous articlePse yjet e kanë kapur me Luanin që është dhe në sezonin e tij?
Next article“Ai më shkruan, por nuk më kërkon të dal”: Si të njohësh dhe të shmangësh burrat që nuk do të hyjnë kurrë në temë!