Problemet për të cilat 90% e meshkujve nuk flasin kurrë.

1. Si duket trupi i tyre

Që në moshë shumë të re, gratë mësohen të mendojnë se trupi i tyre duhet të jetë ideal gjatë gjithë kohës. Ata mendojnë se duhet të stërviten vazhdimisht dhe të ndjekin një dietë. Nuk ka stereotipe të tilla për burrat, por kjo nuk do të thotë se ata nuk shqetësohen për formën e tyre fizike ose nuk e krahasojnë atë me burrat e ndërtuar mirë në revista. Përndryshe, pse burrat do të kalonin kaq shumë kohë në palestër? Frika e tyre më e keqe është që dikush të përmend barkun e birrës.

2.Lekët

Paraja është një nga arsyet më të njohura pse meshkujt shqetësohen. Ata rriten si ushqimtarë të ardhshëm. Një burrë mund edhe të mos ketë një të dashur, por ata gjithsesi shqetësohen për gjendjen e tyre financiare sepse mendojnë se gjëja më e nevojshme për një lidhje janë paratë. Sidoqoftë, kujdesi dhe vëmendja janë shumë më të rëndësishme për gratë. Nëse e kemi gabim, dhe ajo që ka vërtet rëndësi për një vajzë janë paratë, atëherë ajo nuk ia vlen kohën tuaj.

3.Gjatësia

Si mund të mos shqetësohet një burrë nëse një nga tiparet kryesore të “një burri ideal” është të qenit i gjatë? Nëse gratë kujdesen më pak për lartësinë, atëherë djemtë që nuk janë aq të gjatë do të kishin më shumë shanse. Madhësia nuk ka rëndësi nëse nuk ka të bëjë me madhësinë e zemrës së tij.

4.Pak eksperienca të shkuara

Imazhi i një njeriu macho është makthi më i keq i çdo njeriu sepse i bën ata të përpiqen të duken si dashnorë me përvojë dhe të gënjejnë për numrin e ish-të dashurave që kishin. Në fakt, ata kanë po aq frikë të bëjnë diçka të gabuar sa gratë. Mbështetja dhe ndershmëria në të gjitha gjërat në lidhje me marrëdhënien tuaj do t’ju ndihmojë të ndiheni më të sigurt.

5.Sa partnerë ka pasur e dashura para atij

Nëse një grua kishte më shumë partnerë sesa një burrë para se të takoheshin, atëherë burri do të duhet të konkurrojë me ta. Për më tepër, partneri juaj gjithashtu mund të shqetësohet për të qenë më pak me përvojë se ju. Gjëja më e rëndësishme është t’i shpjegoni atij se e kaluara është në të kaluarën dhe nuk ka asgjë për t’u shqetësuar.

Previous articleBurrat dhe gratë bëhen xhelozë për arsye të ndryshme, dhe ka një shpjegim shkencor për këtë
Next articleA e ngacmojne Ledrin vajzat? Pergjigjen ua jep Sara