Problemet me pagjumësinë më në fund e kanë një zgjidhje!

  1. Ushtrimet ju ndihmojnë që të flini, por evitoni ushtrimet e shkurtra para se të shkoni në shtrat.
  2. Një dush i ngrohtë para se të shkoni në shtrat do t’u vinte shumë në ndihmë.
  3. Evitoni konsumimin e pijeve që përmbajnë kafeinë (kafe, kakao dhe koka kola), sidomos natën vonë.
  4. Seksi para se të jetë koha për gjumë mund të jetë një mënyrë për të përafruar gjumin tuaj. Meshkujt mund të flenë pas seksit, ndërkohë që femrat mund të mbeten shumë energjike.
  5. Lexoni një libër derisa të ndiheni të përgjumur. Nëse nuk jeni në gjendje të flini, çohuni përsëri.

6-Uluni dëgjoni pak muzikë ose vazhdoni të lexoni derisa të kalojë gjysmë ore.

Previous articleFrigoriferi!Ky armik i njeriut dhe gjërat që nuk dini për të
Next articleNëse je beqare,mos i lër këto gjëra pa bërë!