Praktikoni këto 2 gjëra dhe partneri juaj kurrë nuk do ju tradhtojë!

1.Të bëni lidhjen romantike
Romanca është e mirë për ngritjen e energjisë.

Nuk ka rëndësi nëse ju nuk shkoni me partnerin e juaj në një udhëtim apo nëse nuk shtypni zakonisht mesazhe dashurie.

E rëndësishme është që në mënyrë konstante marrëdhënie juaj të jetë romantike dhe në këtë mënyrë ju nuk do të keni tradhti bashkëshortore.

Pra krijoni ndjenja të mira.

 

2.Ushqejeni marrëdhënien
Sa mendoni për tradhtinë gjatë tërë kohës, dhe shanset që partneri juaj mund të ju mashtrojë, atëherë më mirë ju gjatë kësaj kohe mundoheni t’i kushtoni sa më shumë vëmendje partnerit tuaj.

Previous articleDyshoni se nuk e ka harruar ish-in?Sjelljet që ju japin përgjigjen .
Next articleZgjohuni tani!Gjumashët rrezikojnë këtë sëmundje.