Pesë mënyra për të qetësuar një bebe që qan

1-Mbaje në krah teksa ecën, pasi e qetëson shumë dhe e vë në gjumë

2-Vendos zhurmë në sfond (si fshesën e korentit ose tharësen e flokëve), për shumë fëmijë këto zhurma janë qetësuese.

3-Shtyje që të thithë çuçin

4-Këndoji një këngë

5-Masazhoje

Kini parasysh se në fillim duhet që të kuptohet nga vjen problemi e më pas mund të provoni mënyra të ndryshme për ta qetësuar.

Previous articleNjë mashkull nuk ndahet kurrë nga ty nëse nuk është kapur në një tjetër ‘degë’
Next articleFakte interesante rreth njerëzve të famshëm në botë