Përse shërben xhepi i vogël i xhinseve?Me siguri nuk e kishit ditur

Xhepat e xhinseve vijnë në mënyrë standarde çdo herë, 2 xhepa të pasme, dy të përparme dhe një i vockël në xhepat e përparmë.

Ka qenë ky material i “The Indenpendent”, që na bëri kuriozë edhe neve të shtronim pyetjen sepse shërbejnë xhepat e vegjël anësor të xhinseve?!

Dhe ja sepse…

Në një blog është zbuluar se xhepi është një ‘xhep ore’, mjaftueshëm i madh për të mbajtur ‘orë xhepi’. 

Levi Strauss, brendi ikonik i amerikan i xhinseve i ka bërë këto xhepa për ‘kaubojt’ që ata të kenë ku të vendosin orat e tyre.

Previous articleJanë veshje mashkullore por nuk duhet të mungojnë ne dollapin e një femre
Next articleXhelozia në shoqëri.Si ta kuptoni dhe ta luftoni