Për nënat:Këshilla për trajtimin dhe kujdesin ndaj variçeve.

Shumë femra vuajnë nga kapilarët.

Ato mendojnë si zgjidhje më të thjeshtë mbulimin e tyre dhe veshjen me të gjata, por nuk është kjo mënyra më e mirë. Ne po ju tregojmë disa këshilla si të veproni nëse keni këtë problem.

1- Përdorni xhel freskues për këmbët.

2- Mos mbani këpucë me taka më shumë se 4 centimetër.

3- Mos përdorni këpucë të sheshta plotësisht.

4- Përdorni produkte bimësh jeshile me kërcell.

5- Mos hiqni nga menyja orizin.

6- Përdorni vazhdimisht grurin.

7- Mos qëndroni ulur për më shumë se një orë në të njëjtën pozicion.

8- Mos i mbani këmbët e kryqëzuara.

9- Mos mbani pasha të rënda.

10- Përdorni korse najloni në mbrëmje.

Previous articleStudimi surprizues rreth martesës.Të shpëton jetën?
Next articleKombinime shumë të çuditshme ushqimesh por çuditërisht shumë të shijshme !