Pasi alarmi ju bie, sa shpejt duhet të ngrihemi nga shtrati?

Sa herë bie alarmi, dihet veprimi – e fik dhe pak minuta më shumë në shtrat për të marrë edhe një sy gjumë. Po çfarë duhet të bëjmë pasi bie zilja? Ja si shpjegohet.

Sipas ekspertëve, ne të gjithë duhet të bëjmë çmos për t’u ngritur nga shtrati menjëherë pasi bie alarmi.

Duke e shtyrë kohën (për të marrë edhe një sy gjumë) na bën në të vërtetë më të lodhur dhe më dembelë.

Në vend që të lehtësoni kalimin nga gjendja e gjumit në gjendjen e zgjimit, këshilla kryesore është të vendosni një këngë të qetë.

Gjithashtu, vendoseni aparatin sa më larg vetes në mënyrë që të ngriheni për ta fikur

Previous articleE shtuna premtuese sipas parashikimeve të Paolo Fox!
Next articleRregullat e arta si ta prisni dimrin