Parfumet e preferuara të vajzave të famshme

Parfumi lidhet me karakterin dhe këto vajza kanë zgjedhur këto parfume jo më kot.

•Parfumi i referuar i Princeshë Dianës ishte “Quelques Fleurs”. Ajo ka zgjedhur këtë aromë sepse ishte e preferuara e fëmijëve të saj.

•Audrey Hepburn, ishte e dashuruar pas linjës së parfumeve “Givenchy”. Audrey është shprehur se ky parfum përveçse i pëlqente edhe e frymëzonte

•Kate Middelton përdor“Illuminum”. Ajo vazhdon ta përdorë që pas ditës së martesës. Bashkëshorti i saj, Princi William ja bëri atë si dhuratë speciale dhe kaq mjaftoi që dukesha të ‘dashurohej’ pas tij.

•Meghan Markle është “Floris London”, për të vetmen arsye sepse ky parfum shitet vetëm për njerëz specifikë

•Marilyn Monroe ishte e dashuruar me “Chanel № 5”. Kur është pyetur rreth tij, ajo është shpre

Previous articleMund të mbetesh shok me ish-in pas gjithçkaje?Varet!
Next articleSi ta bëni pëlqimin tuaj për vete në pak ditë: