ONE Telecommunications, me rrjetin më të mirë dhe më të sigurt në Shqipëri

One Telecommunications përfundon me sukses transformimin e rrjetit në 100% Ericsson
Rrjeti i ONE është i vetmi i certifikuar si “Best in Test” përvitin 2021, përvojën e klientit
One Telecommunications pjesë e iniciativësRrjet i pastërnga SHBA.

Kompania ONE përmbylli fazën e dytë dhe fundit modernizimit rrjetit, duke e transformuar teknologjinë e saj krejtësisht  Ericsson. Modernizimi i rrjetit nisi vitin e kaluar, me një investim 92 milion Euro. Skuadra teknike e One dhe Ericsson kanë punuar intensivisht për sjellë për abonentëtrrjetin mirë Shqipëri. Me gjithë kushtet e vështirashkaktuar nga pandemia, u arrit optimizimi i rrjetit përfundojë brenda gjitha afateve caktuara. Ky proces ishte unik për përvojën teknike, si edhe për llojin e teknologjisë u implementua. Ericsson ka rritur potencialin e rrjetit One Telecommunications nivelin Gigabit LTE duke i hapur rrugën rrjetit 5G, përmes pajisjeve fundit Sistemeve Radio dhesistemeve qendrore rrjetit.

Modernizimi i gjithë rrjetit antenave është investimi imadh i bërë vend, industrinë e telekomunikacionit, duke e bërë ONE kompaninë garanton:

Shpejtësi lartë shkarkimi 4G+ deri 1.2Gbps
Mbulim për 98.5% popullsisë
7x mbulim mirë ambjente brendshme
Cilësi dhe shpejtësi e zërit VoLTE, kudo
Rrjet sigurt

Si rezultat i përmirësimeve rrjetit, One Telecommunications u certifikua si “Best in Test” për 2021, nga lideri ndërkombëtar itestimeve Umlaut

Një prej tipareve kryesore rrjetit ONE është siguria. Një vit parë, ONE iu bashkua iniciativës rrjeteve pastra, duke u angazhuar përdorë pajisje kontrolli dhe kompjuterike apo ruajtjeje dhënave vetëm nga kompani sigurtateknologjikisht. Ky vendim bëri Shtetet e Bashkuara ta vendosnin Shqipërinë hartën e vendeve me rrjet besuar . One Telecommunications është cilësuar nga DepartamentiAmerikan i Shtetit siKompani e Pastër kuadër nismësRrjeti i Pastër”, duke i dhënë Shqipërisë statusin e vendit parë rajon i bashkohet kesaj nisme.

NismaRrjet i Pastërështë një përpjekje gjithpërfshirëse për vendosur standarte pranuara ndërkombëtarisht për një internet sigurt global dhe mbrojtjen e transmetimit thirrjeve dhe dhënave përmes rrjeteve komunikimit.

Rreth One Telecommunications

One Telecommunications mbulon 98,5% popullsisë me sinjal4G, ofron mbulim 7 herë mirë mjediset e brendshme, siedhe ka shënuar shpejtësinë madhe shkarkimit nga interneti  vend, prej 1.2 Gpbs.

Kompania bashkëpunon me liderë botërore si Ericsson për ta bërë rrjetin One sigurt

Rrjeti One është vlerësuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit si operatori i parë rajon plotëson standardet ndërkombëtarepër sigurinë e internetit dhe mbrojtjes dhënave.

Previous articlePo behet nami! Dalin te gjitha faktet si filloj sherri i Bora Zemanit dhe Donald Veshaj
Next articleMomentet kur është në rregull ta zbukurosh historinë tënde me një gënjeshtër të vogël