Njerëzit që nuk postojnë në rrjete sociale janë mendërisht më të fortë se pjesa tjetër

Nëse jeta juaj po ju duket monotone, apo thjesht sikur nuk po bëni asgjë, s’është e vërtetë.

Mos u përfshini në qerthullin e rrjeteve sociale, pasi jeni mirë si spektatorë, të paktën kështu thonë psikologët dhe studimet e tyre.

Gjetjet e kërkimit: E pra, sipas një studimi të ri nga Universiteti Brunel në Londër, ata që mburren me dietat e tyre, ushtrimet në palestër, ose arritjet, janë tejet narcistë.

Ndërsa ata që ndajnë çdo detaj nga jeta e tyre private në rrjetet sociale priren të vuajnë nga vetëbesimi i ulët.

Këta njerëz janë vëmendje-kërkues dhe pëlqyeshmëria në rrjetet sociale duket se i kënaq.

Previous articlePunët më të mira për njerëzit që duan të punojnë më pak se 40 orë në javë
Next articleBulmeti NUK ju shëndosh.Ja cili është ndikimi që ka në trupin e njeriut