Një sekret i thjeshtë. Çfarë të konsumoni para dhe pas palestrës.

•Para palestre është mirë të konsumohet banane, të cilat janë të pasura me shumë potasium, kos i cili ka shumë proteina, si dhe mjalti i cili është i pasur me vitamina dhe që trupi juaj ka shumë nevojë.

•Ndërsa pas palestre trupi juaj ka shpenzuar shumë energji  dhe ju keni nevojë për proteina e për të “rindërtuar” menjëherë muskujt tuaj, ndaj do ishte mirë të konsumoni  mishin e pulës, drithrëat por edhe peshkun, kryesisht salmoni.

Previous articleLëkura e freskët, mbahet jo vetëm me kremëra por edhe me këto ushtrime.
Next articleNjë në tre persona përgjigjen në telefon gjatë aktit. Kjo ka një arsye.