Një përmbledhje e të gjitha shenjave që tregojnë se partneri po ftohet me ju

Nuk pëlqen intimitetin.

Ka një epsh të ulët.

Në qoftë se partnerët tanë gjejnë ndonjë justifikim për të bërë dashuri, mund të jetë një sinjal i qartë se nuk na duam më.

Ka më pak kënaqësi në aktivitetet e përbashkëta.

Kur partneri juaj ndalon së dashuri ndjehet më pak i qetë në shtëpi dhe nuk pëlqen praninë tuaj; si një alternativë fillon të shikojë për faqet e internetit ku mund të bisedojë me njerëz të rinj, ose të fillojnë aktivitete të tjera që mund të krijojë marrëdhënie të reja intime.

Merr vendimet i vetëm, pa u konsultuar.

Previous articleMos i vishni kurrë këto rroba për 2 ditë rresht!
Next articleTë gjitha ushqimet që luajnë me hormonet tona.