Një mashkull nuk ndahet kurrë nga ty nëse nuk është kapur në një tjetër ‘degë’

Në shumicën e rasteve është gruaja ajo që e merr situatën në dorë dhe i jep drejtim raportit edhe në kriza. Ndërsa djemtë zakonisht i shmangin përgjegjësitë, shtyjnë ose justifikojnë gjërat.

Në ato pak raste kur burrat marrin vendimin për të lënë një raport, një e tretë i shtyn t’i japin fund.

Pse?

-Ata kanë më shumë frikë se gratë (nga ndarja), madje më shumë sesa ua merr mendja.

-Burrat janë më të lidhur me rutinën se gratë dhe e kanë më të lehtë të rrinë siç janë dhe pse të palumtur vetëm që mos marrin vendim.

-Ai tradhton, por nuk largohet.

Previous articleCila është lulja juaj e preferuar dhe çfarë tregon kjo për ju?
Next articlePesë mënyra për të qetësuar një bebe që qan