Një darkë të shijshme apo natë pasioni.Çfarë duan femrat?

Në anketimin me afër 12,000 njerëz anë e mbanë botës, rreth gjysma e meshkujve dhe grave kanë thënë se mendonin që ushqimi mund të jetë po aq i kënaqshëm sa seksi.

Ndërsa, vetëm 26% e meshkujve e kanë thënë të njëjtën gjë.

Këto rezultate nuk e kanë shokuar hulumtuesen e seksit Nicole Prause, themeluese e Liberos, kompani e bioteknologjisë dhe hulumtimeve të seksit në Los Anxhelos.

“Marrëdhëniet seksuale janë taksimi i trupit, veçanërisht për gratë,” thotë Prause.

Seksi kërkon energji, njësoj si ushtrimet fizike. Dhe, pastaj është ky fakti interesant: Gratë gjithmonë përjetojnë mikro-lot në vulvë nga seksi, thotë ajo.

Previous articleArsyet që e bëjnë tezen një gjysëm nëne
Next articleÇfarë tregon foto e profilit për ju.Flasin studiuesit