Nëse ke këto simptoma kujdes,një shqetësim po të troket në dyert e trupit tënd.

Të ka rastisur të të ndalojë dikush në rrugë dhe ti e shikon, por se kujton kush është? Mund të jesh duke vuajtur nga Prosopagnosia.

Kjo sëmundje nuk shihet si e rrezikshme nga shumë persona, por në fakt është shumë.

Ata që janë të prekur nga kjo sëmundje kanë problemin e mosnjohjes së dikujt vetëm nëpërmjet fytyrës.

Thënë ndryshe një ditë ky person mund të mos njohë fëmijët ose veten duke parë fytyrën.

Kjo sëmundje mund të mos ketë kurrë një shërim, por duhet kapur sa më herët në mënyrë që personi të fillojë të përdorë të tjera elemente të trupit për të njohur njerëzit.

Previous articleArdit Gjebrea e telefonon se ka fituar Telebingon, qytetari kishte ndërruar jetë disa orë më parë
Next articleStudiuesit e pohojnë: Të hiqesh modest është gabim i madh.