Nëse ju duhet një shtysë për të marrë një kafshë shtëpiake,e kemi gati për ju!

Shumë janë pro birësimit të kafshëve, të tjerë janë kundra.

Por nëse ju hyni në grupin e atyre njerëzve që e dëshironi dhe nuk e keni ndërmarrë hapin akoma, studiuesit ju japin një arsye të fortë.

Nëse jeton në qytet dhe nuk ke një kafshë shtëpiake je i rrezikuar më shumë nga sëmundjet nervore dhe stresi kronik.

Madje ato janë edhe një arsye që të bënë të dalësh nga shtëpia dhe të shpenzosh kohë në ajër të pastër, e vlefshme kjo për fëmijët.

Do të fitoni një shok për kokë!

Previous articleCilët janë miqtë dhe armiqtë e flokëve?
Next articleProblemet me kujtesën.Ushtrime për të stërvitur trurin