Nëse jeni tërheqës do ta kuptoni pasi të kujtoni si ju flasin partnerët në vesh?

•Aromat e këndshme dhe të pakëndshme

Hulumtimet tregojnë që meshkujt nuk i duan lotët e femrave. Nga ana tjetër, femrat aromën e djersës te meshkujt ndonjëherë e konsiderojnë shumë tërheqëse.

•Lartësia e zërit

Kur femrat janë në shoqëri me mashkullin i cili i pëlqen, zëri i tyre është më i lartë.

•Veshi i djathtë apo i majtë?

Nëse ndonjë personi i pëlqeni, ai do t’ju pëshpërise fjalë të këndshme në veshin e majtë.

•Qeshni apo jo?

Meshkujt më shumë joshen nga femrat që buzëqeshin, se sa ato që cilat janë idhnake, ndërkaq femrat më shumë joshen nga meshkujt që janë seriozë.

Previous articleSa i rendesishem është një përqafim? Këtë radhë shkenca flet me fakte.
Next articleNdiqni këto këshilla nëse po kaloni një periudhë të vështirë shpirtërore.