Na tregoni radhёn qё jeni lindur, t’ju themi sa sukses keni nё njё lidhje

Fёmija i madh: fёmija i parё zakonisht ёshtё mё i organizuar, me pёrgjegjёs, i kulturuar dhe kujdeset pёr tё tjerёt. Nё njё lidhje kёto janё pikёrisht pikat nё tё cilat mund tё fokusoheni.

Ashtu siç mund tё fokusoheni edhe nё ata qё janё fёmijёt e parё tё njё familjeje sepse janё nga ata qё punojnё fort dhe nё momente tё vёshtira nuk kanё frikё tё bёjnё kritikёn e vetes.

Fёmija i mesёm: fёmijёt qё janё nё mes preken shumё shpejt nga mendimi i tё tjerёve. Janё realistё dhe dinё aftёsitё e tyre, megjithёse asnjёherё nuk janё shumё tё sigurtё se çfarё duan nё jetё.

Fёmija i vogёl: janё ata qё gjithmonё kёrkojnё kujdesin dhe vёmendjen e tё gjithёve. Janё tёrheqёs, tё drejtpёrdrejtё, posesivё dhe lozonjarё. Gjithmonё presin nga tё tjerёt tё marrin vendime pёr ta dhe zakonisht nё njё lidhje janё mёndjelehtё.

Fёmijё i vetёm: kur ke vёllezёr e motra ndihesh gjithmonё i shoqёruar, i plotё, ndёrsa kur je fёmijё i vetёm e vuan shumё kёtё mungesё me rezultat tё jesh mё konvencional, më i përgjegjshёm dhe mё i besueshёm. Por ngaqё rriten me tё gjitha dritat tё drejtuara tek ata, zakonisht nё lidhje janё kёrkues.

Previous articleU tha se është në një lidhje, por mos ndoshta mes Kledit dhe Einxhelit po lind diçka…
Next articlePas reagimit te keq ne studio Ritvana dhe Mikela i kerkojne falje Alvises!