Mund të jeni anemik pa e ditur nëse keni këto simptoma

Shumë persona mund të vuajnë nga anemia dhe nuk kurohen për këtë problem, pasi nuk e dinë që simptomat apo shqetësimet që kanë lidhen pikërisht me të.

Mjekët shpjegojnë se disa nga simptomat që tregojnë se ju jeni duke vuajtur nga anemia janë:

-ndjesia e plogështisë,

– të qenit të pafuqishëm,

-mungesa e përqëndrimit, dhimbja e kyçeve apo e këmbëve.

Nëqoftëse shumicën e këtyre simptomave e ndjeni në përditshmërinë tuaj, rekomandohet t’i drejtoheni mjekut dhe të realizoni ekzaminimet përkatëse.

Previous articleVazhdoni të ngriheni në mes të natës?Arsyet përse:
Next articleSHBA – Tubime pro dhe kundër abortit:  “Gjaku i foshnjave të pafajshme është në duart tuaja!”