Mos i vishni kurrë këto rroba për 2 ditë rresht!

1-Sytjenat: por nuk jam e sigurtë nëse femrat e dinë këtë apo jo, por ju nuk duhet të vishni sytjenat e njejta çdo ditë. Sytjenat duhet që së paku për një ditë të pushojnë në mënyrë që të marrin formën sërish. Pas veshjes së sytjenave gjatë gjithë ditës, elasticiteti i tyre shtrihet apo lirohet dhe ka nevojë që të tërhiqet sërish dhe të mblidhet në formën e mëparshme. Nëse ju i vishni çdo ditë, atëherë nuk do të ketë kohë që ata të kthejnë formën e mëparshme dhe të shtrëngohet elasticiteti i tyre.

2-Këpucët: ekzistojnë me miliona njerëz që zotërojnë vetëm një palë këpucë dhe i veshin rregullisht. Megjithatë, është më mirë nëse nuk i vishni këpucët e njejta çdo ditë, ashtu sikur sytjenat edhe këpucëve iu duhet që të rikuperohen njëlloj sikur edhe këmbëve!

Previous articleMihasi sapo kishte ardhur nga Gjermania,makina e atentatorëve po e ndiqte nga pas,çfarë kanë kapur kamerat
Next articleNjë përmbledhje e të gjitha shenjave që tregojnë se partneri po ftohet me ju