Mos e mbyllni takimin e parë pa bërë këto pyetje:

Këto pyetje janë krijuar për të frymëzuar një bisedë më të këndshme ndërsa je ende duke kuptuar çfarë njeriu ke përballë.

Përshembull:

Çfarë fëmije ke qenë?

Duhet të kesh ndonjë nofkë… çfarë fshihet pas saj?

Në ç’vend ke dashur gjithmonë të shkosh?

Cila ka qenë puna jote më e keqe?

Ç’libër ke lexuar këto kohë?

Je i fiksuar me ndonjë personazh të famshëm?

Çfarë do shpëtoje të parat nëse shtëpia jote do shembej?

Me ç’lloj stërvitjesh, sporti merresh?

Ke një njeri që të frymëzon?

Nëse do fitoje 1 milion $, çfarë do kishe blerë ?

Cila është gjëja e parë në listën e planeve?

Çfarë doje të bëheshe kur të rriteshe, kur ishe i  vogël?

Cila është dhurata më e bukur që ke marrë?

Nëse nuk mësoni diçka nga përgjigjet,problemin gjejeni tek vetja!

Previous articleNuk mund të harroni të shkuarën?Pa problem,dimë ne diçka më shumë!
Next articleNjihuni me ‘hallet’ dhe ankesat e çifteve!