Mjaftojnë këto gjeste të vogla për të bërë një burrë të lumtur

Burrat e duan kur një grua e vendos kokën në gjoksin e tij. Ata ndihen si burra të vërtetë që i japin të dashurave një ndjenjë sigurie.

Kur luan me flokët e tij, ndërsa ai vozit makinën.

Nuk është vetëm kënaqësia fizike ajo që arrin në kokë. Meshkujt e marrin kujdesjen si një shprehje dashurie dhe nevojë për një kontakt nga partneri.

Burrat çmenden kur publiku i vlerëson ata!

Kur  dëgjon me vëmendje

Kjo e bën një mashkull të ndiejë dashuri.

Burrat janë shumë të lumtur kur e dinë se edhe ju mendoni për ta, edhe kur ata janë të zënë.

Previous articleNga pesë faza të dashurisë, shumica ngecin tek e treta… Ja pse!
Next articleShpirti binjak ndodhet 5 hapa larg jush.Ju themi si ta kuptoni