Miti tradicional bie poshtë.Ja pesë tipet e femrave që meshkujt i kanë fiksim

Shpesh ndodh që femrat pyesin veten se çfarë u duket tërheqëse meshkujve tek to.

Shumë mund të mendojnë se janë sytë, flokët, thjeshtësia apo detaje të tjera si këto.

Por ekspertët shprehet se meshkujt kanë një tërheqje edhe më komplekse se kaq.

Ja cilat janë 5 llojet e femrave dhe detajet e tyre që meshkujve iu pëlqejnë dhe bëjnë diferencën:

1.­ Femrat që vendosin make­up (sigurisht pa e ekzagjeruar)

2­. Femrat me bel të hollë dhe vithe të rrumbullakosura.

3.­ Femrat që veshin ngjyra të kuqe.

4­. Femrat e mira (me karakter e sjellje të mirë)

5.­ Femrat me zë të bukur

Previous articleÇ’po ndodh mes Serbise dhe Shqipërisë? Vuçiç i bën guid turistike Ramës në Beograd
Next articleRregullat e arta që mund t’ju bëjnë milioner