Miket dhe armiket e marrëdhënieve intime:Cilat janë?

1.Mjalti-Mike

Sheqernat e tij stimulojnë prodhimin e lëngut seminal dhe Bor, një mineral i pranishëm në përbërjen kimike, ka një efekt shumë të fuqishëm në rritjen e ngarkesës sek*uale.

2.Mishi i kuq-Armike

Vështirësia e tretjes që sjell dhe pesha e rëndë pasuese e bëjnë këtë ushqim ta zhytë mashkullin alfa në një gjendje letargjike që as viagra nuk mund ta zgjidhte.

3.Çokollata-Mike

Afrodiziak,Stimulues,i shijshëm dhe shumë karikues!

4.Patate të skuqura-Armik

Rëndojnë,ngadalsojnë dhe sjellin gjumë të rëndë

5.Luleshtrydhe-Mike

Nëse ka një frit që ta kujton është pikërisht luleshtrydhja.Pasion i kuq pra!

6.Fasulet-Armike

Nuk kam koment,ju e dini pse(lol)

7.Banane-Mike

Do ju sigurojë një performance të paharrueshme

Previous articleGabime që ju i bëni padashje por po ju largojnë meshkujt
Next articleAksidenti fatal ne Kroaci.Familjaret nuk po gjejne dot vajzen.Nuk eshte as ne spital