Metoda e kësaj nëne ju tregon si t’i bëni fëmijët të lexojnë libra.

Një nënë ka gjetur me të vërtetë një mënyrë origjinale për të edukuar fëmijët e saj në një përdorim të përgjegjshëm të Internetit dhe mesazhi që ajo shkroi u bë viral në rrjetet sociale.

“FJALËKALIMI I WIFI PËR KËTË JAVË ËSHTË NGJYRA E VESHJES SË ANNA KARENINËS NË LIBËR. THASHË LIBRI, JO FILMI !!PAÇI FAT! MAMI”, THUHET NË SHËNIM.

Dhe kështu, nëse fëmijët do të duan të përdorin internetin domosdoshmërisht do të duhet të lexojnë librin e famshëm të Tolstoit.

Previous articleE dini cila është fraza magjike që i vë kapakun çdo debati në çift?
Next articleAgron Llakaj humb njeriun e shtrenjte: Sa lengove, na kpute shpirtin