Meshkuj kujdes: Mos thoni kurrë këto gjëra përballë një femre.

1.“Mendoj se je me seksi kur nuk zhvishesh plotësisht. Më dukesh më misterioze dhe seksi! “

2.“Lë të rrimë pak shtrirë, nuk kam shumë dëshirë për intimitet tani. Bën mirë të vishesh!”

3.“Hyr në palestër po munde, të arrish trupin e shoqes tënde/një personi të famshëm. Më punë edhe

mundesh të përmirësosh trupin goxha!

4.“Të kisha imagjinuar ndryshe të zhveshur. Se di pse dukeshe më ë dobët/më e gjatë/më e nxirë!

5.“E ke bërë gjoksin? Sepse me duket shumë fortë dhe pak fals!

6.“Dukesh që kë bërë fëmijë!

7.“Nuk ke përse të të vijë turp për asgjë! Je e bukur kështu, natyrale!

8.“Perdet kanë nevojë të lahen mendoj! Më duken pak pis…”

9.“Ke humbur peshë? Të duket gjoksi më i vogël!”

10.“Ke shtuar peshë? “

11.“ Nuk më pëlqejnë fare se si mediat e portretizojnë femrën idealë, mua më pëlqejnë kështu si më

tepër, natyrale!”

12.“ Do të bësh një dush të shpejtë? Se kam problem, mund të pres!”

13. “ Edhe unë jam mbipeshë, mos u shqetëso!”

Previous articleMjeku i dashurisë. Simptomat kur bie brënda.
Next articleMendoni për shëndetin. Luftoni këtë armik të fshehtë.