Mendonit se e hëna është dita më depresive e javës?Jemi gabuar të gjithë

Disa të dhëna surprizuese kanë dalë nga studimi i fundit i bërë në Londër.

Për të gjithë ata që kanë menduar se dita më depresive është e hëna e kanë gabim!

22 mijë persona janë bërë pjesë e studimit që nxori si ditën më të ‘keqe’ të martën.

Personat në fjalë u studiuan për 2 muaj dhe gjatë kësaj kohe ju dërgoheshin mesazhe për t’i pyetur si ndiheshin.

Në fund u zbulua se dita më e keqe për pjesën më të madhe të pjesëmarrësve ishte e marta, ndërsa më e lumtura e shtuna.

Previous articleMënyra më e mirë si të largoni stresin sipas shenjës së horoskopit
Next articleÇfarë do t’i ndodhte trupit nëse çdo mëngjes do konsumonim tërshërë?