Me vitet ikën edhe pasioni në çift. Po ju tregojmë disa sekrete si ta ringjallni!

1-Përdorni një pasqyrë

Para se të fillojë dashuria, vendosni një pasqyrë të madhe pranë shtratit dhe shikoni veten në veprim.

2-Shtoni pak ushqim

Nëse uria është një ves kapital, pangopësia + intimiteti është e barabartë me një biletë në një drejtim në Parajsë.

3-Filmojeni veten

Ne thamë se xhirimi dhe shikimi i vetes është më mirë sesa të shijosh së bashku duke parë një film të vështirë. Epo po: të shohësh veten si protagonist i marrëdhënieve intime është një nga mënyrat më të sigurta për të rindezur pasionin me përpjekje minimale.(mos harroni ta fshini më pas)

4-Zgjidhni një kolonë zanore që ju ndez dëshirën

Përveç qiellzës, tjetri nga pesë shqisat për ngacmim është dëgjimi. Nëse doni të krijoni një bazë të sensualitetit të pastër, përqendrohuni në bazën e duhur muzikore, ai sfond me shtatë nota me një nivel të lartë jo të vëllimit, por të sensualitetit

5-Flini lakuriq

Pa fustan veshjeje, pa këmishë nate – të fjeturit me kostumin Adamik është gjëja më e mirë që mund të bëni për të kultivuar epshin.

Previous articlePse keni tendencën të zgjidhni të njëjtin lloj partneri?
Next articleHumbi peshë duke fjetur. Çfare ndodhi?