Më thuaj si puth të të them si po shkon lidhja juaj

1-Puthja e butë

Kjo është një puthje delikate në të cilën 2 partnerët prekin butë buzët. Është një gjest që tregon se sa afër jeni me të dashurin tuaj dhe sa rehat ndiheni në këtë lidhje. Nëse jeni një puthës i butë, ju me siguri kënaqeni me ngacmimet dhe provokimin e partnerit tuaj për të dëshiruar më shumë intimitet fizik.

2-Puthje ne faqe

Duke i dhënë të dashurit tuaj puthje të buta në faqe do të thotë që marrëdhënia juaj është në një vend të mirë. Ajo tregon dashuri dhe kënaqësi të thjeshtë të shoqërisë së njëri -tjetrit. Mund të jetë gjithashtu një shenjë se marrëdhënia juaj romantike ka ende një miqësi të fortë në rrënjët e saj.

3-Puthja e Spiderman

Një moment ikonik i filmit blockbuster të Spider-Man ishte “Puthja e Spiderman”, skena ku Peter (Tobey Maguire) ishte varur me kokë poshtë dhe Maria (Kirsten Dunst) i dha atij një puthje pasionante.

Edhe pse ky lloj i tymit është goxha jopraktik, bërja e tij është një shenjë spontaniteti në marrëdhënien tuaj dhe do të thotë që ju pëlqen të improvizoni dhe të gjeni mënyra të reja për të erëzuar jetën tuaj të dashurisë.

4-Puthja e engjëllit

Nëse e gjeni veten duke puthur butësisht qepallën e mbyllur të partnerit tuaj, mund të thoni se po i jepni “puthje engjëllit”. Ky është një akt intim që simbolizon dashuri të fortë dhe i jep të dashurit tuaj një ndjenjë paqeje dhe sigurie. Nëse preferoni këtë lloj puthjeje të ëmbël, kjo do të thotë që ju e doni shumë gjysmën tuaj më të mirë dhe kënaqeni duke e bërë atë person të ndihet i dashur.

5-Puthja me gojë të mbyllur

Puthja me gojën e mbyllur është një shenjë se mund të mos ndiheni shumë rehat me partnerin tuaj dhe për shkak të kësaj po vendosni një barrierë emocionale. Nëse nuk jeni të sigurt për ndjenjat tuaja, duhet të flisni me partnerin tuaj dhe të përpiqeni t’i rregulloni gjërat.

6-Puthja franceze

Ah, mjeshtri i të gjitha puthjeve, puthja franceze! Ajo shpreh sensualitetin, dëshirën dhe romancën. Nëse frengjishtja është stili juaj, atëherë ju me siguri jeni një dashnor pasionant dhe aventurier. Mund të zbulojë faktin se ka shumë tërheqje fizike që po ndodh në marrëdhënien tuaj dhe gjithashtu një eksplorim intensiv, i cili mund të çojë në një lidhje më të thellë midis jush dhe partnerit tuaj.

Previous articlePesë fakte mbi trupin femëror që ju nuk i dini
Next articleTe përmirësosh një marrëdhënie është më e rëndësishme sesa të kërkosh lidhje të re