Me siguri nuk e keni hedhur kurrë parfumin në këtë vend por do ju çudisë efekti!

Të gjithë e kemi dëgjuar “teorinë” se vendosja e parfumit në pikat e pulsit është mënyra më e mirë për ta bërë aromën t’ju zgjasë, dhe kjo është arsyeja se përse të gjithë e vendosin parfumin në qafë dhe në kyçin e dorës.

Por, ekziston edhe një “truk” tjetër, siç është hedhja e parfumit në kërthizë.

Ky është truk, të cilët ekspertët e aprovojnë dhe të famshmit si Liv Tyler apo modelja Adriana Lima e praktikojnë çdo ditë. Përse funksionon kjo?

Çdo zonë në trup, e cila rrezaton nxehtësi e rrit çdo aromë, dhe kërthiza e trupit e bën të njëjtën gjë.

Aroma e parfumit do ndihet shumë më shumë.

Previous articleRuhuni nga këto shenja,ja çfarë duan t’iu tregojnë:
Next articleÇfarë duhet të dini për njerëzit me ndjeshmëri të lartë