Magji për të gjetur dashurinë (ose siguroni “përgjithmonë” në marrëdhënien tuaj)

Si të krijoni një  fat të mirë për dashurinë

Magjia e parë për të gjetur dashurinë është të bësh një sharm të mirë për të na ndihmuar gjatë rrugës.

Për ta bërë këtë, qepni një qese pambuku rozë dhe futni në të: një copë kuarci trëndafili, 7 petale trëndafili të kuq të thatë, 7 kokrra kardamomë, 7 lule të thata jasemini dhe një simbol që përfaqëson idenë tuaj të dashurisë (diçka në formë zemre) , një vizatim cupid, një foto e çiftit tuaj, etj …).

Mbyllni gjithçka me një fjongo rozë ose jeshile dhe 3 nyje. Përqendrohuni në qëllimin që dëshironi të arrini gjatë gjithë kohës që punoni në të (edhe kur përgatisni qesen dhe numëroni barishtet).

Do na kujtoni!

Previous articleNëse i druheni beqarisë,ju me siguri po vuani nga “Anuptafobia”
Next articleShperthen ish konkurrenti i Perputhen 1: Olti Curri nuk u be shok me ne, ndryshe nga Arjan Konomi qe u be edhe fans!