Lumturia e vërtetë?Zgjidh një mashkull “të vjetër”!

1. Ata e kanë kaluar fazën e të qenurit xheloz sepse bëhen të ndërgjegjshëm se duke u bërë xheloz për miqtë meshkuj, mund të bëhen më të mërzitshëm dhe të lodhshëm.

2. E kanë të qartë se çfarë kërkojnë dhe nuk humbasin kohën me gjëra të vogla. Po ashtu ata e dinë se si do të veprojë në çdo rast pasi është përballur më parë.

3.Ata dinë se si të sillen në shtrat. Krahasuar me djemtë e rinj kanë më shumë eksperiencë dhe kjo e bën kënaqësinë më të madhe

4.Për shkak të eksperiencave të kaluara dhe të pjekurisë, ai mund t’ju jetë besnik përjetësisht dhe të mos joshet lehtë nga një vajzë e re që njeh.

5.Ai miti që duhet të presë 3 ditë përpara se t’ju shkruajë nuk vlen për të. Ai do t’ju shkruaj kur ta ndjejë dhe nuk njeh kufij në lidhje me këtë.

Previous articlePse femrat e forta e gjejnë me vështirësi dashurinë?
Next articleDetajet e vogla në dashuri që çiftet shpesh i harrojnë