Llojet e njerëzve që duhet t’i largoni patjetër nga jeta juaj

1.Kush nuk merr përgjegjësitë

Një person që nuk është në gjendje të njohë gabimet e tij, që gjithmonë fajëson tjetrin, është një person i cili ka një ndikim negativ në jetën tonë.

2.Ata që nuk dalin jashtë zonës së tyre të rehatisë

Ky lloj i njerëzve kanë frikë nga çdo gjë dhe ata gjithashtu duan t’ju shtyjnë ju të keni frikë të përjetoni eksperienca të ndryshme

3.Kush vë në dukje të metat e tua

Të gjithë kanë difekte, por ju duhet të shmangni ata që shohin të meta në dobësinë tuaj dhe shfrytëzojnë këtë për t’ju sulmuar.

4.Kush do t’ju mbushë me dyshim

Në disa raste është e nevojshme që të kesh dikë që t’ju ndihmojë për të nxjerrë në pah rreziqet në situata të caktuara. Ka nga ata, megjithatë, të cilët duket janë vetëm për të mbjellë dyshime dhe pengojnë dëshirat e të tjerëve.

5.Spekuluesin

Ka lloje të ndryshme të përtimit, por ne kemi vënë theksin në dy në veçanti: manipuluesin dhe ata që duan të rrisin vlerë tonë. Të parët janë ata

që përtojnë nga statusi i tyre social, aftësitë e tyre ose çdo lloj tjetër të cilësisë në mënyrë që t’ju bëjnë të ndiheni inferior. Ata të miratojë një qëndrim dominant kështu që ju përmbushni të gjitha dëshirat e tyre edhe në qoftë se, thellë nuk dëshironi ta bëni atë. Nga ana tjetër, ata që duan të provokojnë dhimbjen tuaj, përpiqen të zgjojnë të gjithë empatinë tuaj, në mënyrë që t’i ndihmoni për të zgjidhur problemet e tyre.

Previous articleNuk je Shqiptar nëse nuk bën edhe ti këto gjëra tipike Shqiptare
Next articleSi ta kuptoni se nuk po e bëni më të lumtur partnerin