Lista e vendeve me kostot më të lira për pushime

Para se të nisni pushimet problemi më i madh janë paratë.

Shuma që do të harxhojmë është pak e vështirë për t’u përcaktuar, prandaj zgjidhja më e lehtë është udhëtimi brenda Shqipërisë.

Megjithatë ndonjëherë po të hulumtoni pak do të gjeni vende të cilat kushtojnë më lirë.

Sipas specialistëve Europa Lindore ka qytete të cilët ofrojnë kushte të mira pushimi dhe kosto më të ulta.

1-Krakow, Poloni

2-Budapest, Hungari

3-Varshavë, Poloni

4-Riga Letoni

5-Vilnius, Lituani

Previous articlePo ti dinim këto pesë fakte, ja ushqimet që nuk do ti konsumonim kurrë
Next articleTë gjitha ngjyrat që sjell vjeshta tek njerëzit.