Lista e femrave që meshkujt e kanë të vështirë t’i durojnë.

Meshkujt nuk duan kur femrat “shesin” mend, ndërkaq damat i dëshirojnë meshkujt kur në shoqëri filozofojnë.

Kështu ka treguar një hulumtim i bërë në Britani të Madhe, në të cilin kanë marrë pjesë 750 vullnetarë.

Pjesëtarët e gjinisë mashkullore, 60 prej tyre, kanë thënë që nuk preferojnë të shoqërohen me ato femra të cilat përfshihen në çdo temë, duke vënë në pah mendimin e tyre edhe për modën, edhe për politikën e nivelit të lartë.

Nga ana tjetër, 65 % e pjesëmarrësve në këtë studim kanë thënë që ndër meshkujt të cilët qëndrojnë në grupe më të mëdha në qoshe, heshtin dhe lejojnë që të jenë në hije dhe atyre të cilët “nuk mbyllen”, gjithmonë i zgjedhin këta të dytët, sepse më shumë imponohen në shoqërinë e tyre.

Ajo që është minus për damat, për meshkujt është plus.

Previous articleArrestohen 4 punonjes te tatimeve ne Durres
Next articleJa kur duhet të kryeni marrëdhënie për herë të parë, që lidhja të zgjasë e lumtur